Activitats professionals i publicacions

Centre Psicopediàtric Guia ha organitzat des del 1990 cursos de postgrau per actualitzar la formació de psiquiatres infanto-juvenils, pediatres, metges de família, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes i especialitats afins.

Desenvolupa programes de formació i assessorament per Escoles de Pares i Mares i Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) a través de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya. Estableix relacions amb Universitats, Fundacions i Centres Hospitalaris nacionals i extrangers amb qui manté acords de consultoria amb l'objectiu de desenvolupar protocols d'investigació, intervenció terapèutica, formació i control de qualitat dels serveis.

La nostra activitat científica s'està publicant per diverses editorials en format paper i digital. Igualment, un dels objectius més importants de la nostra activitat docent és la divulgació científica dels nous coneixements en salut mental infanto-juvenil mitjançant ràdio, televisió i premsa.

Montserrat Bermejo Lopez

Montserrat-Bermejo-LopezPsicòloga Clinica Infantil i Juvenil per  la Universitat de Barcelona.

Diplomada en Psicopatología Clínica per la Universitat de Barcelona

Máster en Psicopatología Clinica per la Universitat Autónoma de Barcelona

Col.legiat nº 16834 (COPC)

Psicóloga clínica experta en tractament multimodal en base als seus amplis coneixements psicopedagógics i psicoterapèutics.

Investigadora clínica, destaca el seu darrer estudi “Efectes de dosis omesses en pacients TDAH  tractats amb metilfenidat o atomoxetina”

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimecres 10 juny 2020, 07:35