Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Tratamiento del TDAH

Videoteca

El Dr. Jordi Sasot, Psiquiatra Infanto-Juvenil, tratamiento del TDAH, entrevista realizada para TOPDOCTORS.

 

 

El Dr. Jordi Sasot explica que: "el tratamiento del TDAH es un tratamiento que tiene que ser multimodal porque cada niño o nña es distinto y probablemente va a necesitar un abordaje en el cual intervengan varios especialistas, desde el médico especialista en Psiquiatria Infantil y Adolescente o Neuropediatria, el psicólogo infantil y adolescente que nos puede ayudar muchísimo en temas emocionales y comportamentales, hasta la figura del pedagogo y del psicopedagogo que es vital cuando estos niños tienen problemas de aprendizajes. Asimismo será básica la colaboración de la escuela y de los propios padres, que en muchos casos precisaran de un entrenamiento especializado ".

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dilluns 29 juliol 2019, 08:00