Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003/2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Activitats professionals i publicacions

Centre Psicopediàtric Guia ha organitzat des del 1990 cursos de postgrau per actualitzar la formació de psiquiatres infanto-juvenils, pediatres, metges de família, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes i especialitats afins.

Desenvolupa programes de formació i assessorament per Escoles de Pares i Mares i Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) a través de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya. Estableix relacions amb Universitats, Fundacions i Centres Hospitalaris nacionals i extrangers amb qui manté acords de consultoria amb l'objectiu de desenvolupar protocols d'investigació, intervenció terapèutica, formació i control de qualitat dels serveis.

La nostra activitat científica s'està publicant per diverses editorials en format paper i digital. Igualment, un dels objectius més importants de la nostra activitat docent és la divulgació científica dels nous coneixements en salut mental infanto-juvenil mitjançant ràdio, televisió i premsa.

Cómo detectar si tu hijo sufre impulsividad y cómo abordarla

Articles de premsa

"...tener un hijo con rasgos impulsivos es un hecho completamente normal. Ahora bien, si esta impulsividad perdura en el tiempo y afecta a su convivencia y rendimiento, puede llegar a afectar a su bienestar e implicar importantes consecuencias..."

Publicat a: www.topdoctors.es

Data: 26 de abril de 2017

Llegiu-ne més: Cómo detectar si tu hijo sufre impulsividad y cómo abordarla

   

Avances psicofarmacológicos en TDAH - Centro Médico Teknon

Videoteca

Por undécimo año consecutivo, la Fundación Quirónsalud y el Centro Médico Teknon-Grupo Quirónsalud de Barcelona han organizado el Curso de Especialidades Pediátricas, que en esta edición puso el foco en actualizar los conocimientos en especialidades pediátricas dirigidas al pediatra extrahospitalario y contó con la asistencia de más de 100 profesionales 

 

Avances psicofarmacológicos en TDAH. Dr. Jordi Sasot. 11º Curso interdisciplinar especialidades pediátricas. CMTeknon from Fundación Teknon on Vimeo.

 

   

TDAH: tractar per vacances?

Articles de premsa

"...pot estar molt ben indicat mantenir el tractament psicofarmacológic amb metilfenidat en nens amb TDAH en períodes vacacionals..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1569

Data: 24 de maig de 2017

 

Llegiu-ne més: TDAH: tractar per vacances?

   

Autisme: detecció precoç

Articles de premsa

"...l'autisme és un trastorn del neurodesenvolupament. Afecta 1 de cada 68 infants i és 4 vegades més freqüent en nens..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1563

Data: 11 d'abril de 2017

Llegiu-ne més: Autisme: detecció precoç

   

Pàgina 1 de 8

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dijous 29 juny 2017, 15:03