Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Activitats professionals i publicacions

Centre Psicopediàtric Guia ha organitzat des del 1990 cursos de postgrau per actualitzar la formació de psiquiatres infanto-juvenils, pediatres, metges de família, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes i especialitats afins.

Desenvolupa programes de formació i assessorament per Escoles de Pares i Mares i Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) a través de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya. Estableix relacions amb Universitats, Fundacions i Centres Hospitalaris nacionals i extrangers amb qui manté acords de consultoria amb l'objectiu de desenvolupar protocols d'investigació, intervenció terapèutica, formació i control de qualitat dels serveis.

La nostra activitat científica s'està publicant per diverses editorials en format paper i digital. Igualment, un dels objectius més importants de la nostra activitat docent és la divulgació científica dels nous coneixements en salut mental infanto-juvenil mitjançant ràdio, televisió i premsa.

IV Jornada TDAH Badalona

Activitat docent

El proper 20 d'Octubre participació del Dr. Jordi Sasot a la IV Jornada TDAH Badalona "Trastorn de conducta, un repte del nostre dia, què en saps?" 

Lloc: Sala d'actes de l'Hospital de Badalona,  Via Augusta de 9-13, 08991 Badalona.

Data: 20 d'Octubre 2018 de 9h a 14:30h

Inscripcions gratuïtes a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la : nom i telèfon de contacte 

tdah badalona jornada

 

   

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu, curs 2018-19

Articles de premsa

El Departament d'Ensenyament ha publicat la convocatòria d'ajuts per l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu pel curs 2018-19.

S'inclouen ajudes directes als alumnes afectats per TDAH que requereixin atencions educatives específiques derivades de discapacitat o trastorns greus de conducta.

Termini per presentar la sol·licitud: del 15 d'agost al 27 de setembre de 2018

   

Tratamiento del TDAH

Videoteca

El Dr. Jordi Sasot, Psiquiatra Infanto-Juvenil, tratamiento del TDAH, entrevista realizada para TOPDOCTORS.

 

 

El Dr. Jordi Sasot explica que: "el tratamiento del TDAH es un tratamiento que tiene que ser multimodal porque cada niño o nña es distinto y probablemente va a necesitar un abordaje en el cual intervengan varios especialistas, desde el médico especialista en Psiquiatria Infantil y Adolescente o Neuropediatria, el psicólogo infantil y adolescente que nos puede ayudar muchísimo en temas emocionales y comportamentales, hasta la figura del pedagogo y del psicopedagogo que es vital cuando estos niños tienen problemas de aprendizajes. Asimismo será básica la colaboración de la escuela y de los propios padres, que en muchos casos precisaran de un entrenamiento especializado ".

   

¿Cómo identificar el TDAH en niños?

Videoteca

El Dr. Jordi Sasot, Psiquiatra Infanto-Juvenil, ¿cómo identificar el TDAH en niños?, entrevista realizada para TOPDOCTORS.

 

 

El Dr. Jordi Sasot insiste en que: " hay que saber que el diagnóstico de TDAH no es igual para todos los niños. Hay síntomas base que son la falta de atención, la hiperactividad y la impulsividad". Por otra parte habla de que: "estos síntomas no ocurren igual en todos los niños, hay algunos que fundamentalmente van a tener problemas de hiperactividad, de impulsividad y problemas de conducta, otros, por el contrario, van a tener por ejemplo pocos problemas de hiperactividad e impulsividad y si van a tener problemas de atención, en estos casos hay que ir con cuidado con el aprendizaje escolar. Otro aspecto que siempre es importante a valorar es la comorbilidad, ya que muchos casos el TDAH se asocia con otros problemas, que hay que identificar ".

   

Pàgina 1 de 9

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Següent > Final >>

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 25 setembre 2018, 13:57