Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003/2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Activitats professionals i publicacions

Centre Psicopediàtric Guia ha organitzat des del 1990 cursos de postgrau per actualitzar la formació de psiquiatres infanto-juvenils, pediatres, metges de família, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes i especialitats afins.

Desenvolupa programes de formació i assessorament per Escoles de Pares i Mares i Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) a través de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya. Estableix relacions amb Universitats, Fundacions i Centres Hospitalaris nacionals i extrangers amb qui manté acords de consultoria amb l'objectiu de desenvolupar protocols d'investigació, intervenció terapèutica, formació i control de qualitat dels serveis.

La nostra activitat científica s'està publicant per diverses editorials en format paper i digital. Igualment, un dels objectius més importants de la nostra activitat docent és la divulgació científica dels nous coneixements en salut mental infanto-juvenil mitjançant ràdio, televisió i premsa.

7a Jornada TDAH: TDAH y Calidad de Vida

Activitat docent

7a Jornada TDAH “Respuestas que ayudan”
TDAH y Calidad de Vida

Sábado 28 de octubre de 2017, de 8.45h a 14.30h en la sala de actos de Centro Médico Teknon, c/Vilana, 12, 08022 - Barcelona

Coordinación científica
Dr. Jordi Sasot Llevadot
Psiquiatra Infantil y Adolescente

Coordinador de la Unidad de Paidopsiquiatría de Centro Médico Teknon

Fotoweb

Presentación

Es objetivo de la presente 7ª Jornada actualizar los conocimientos científicos de uno de los trastornos más prevalentes en Psiquiatría y Psicología de la Infancia y la Adolescencia: el Transtorno por Déficit de Atención e Hiperactividad (TDAH).


Esta 7ª Jornada dedicada al TDAH y la Calidad de Vida se estructura en una mesa redonda, tres conferencias coloquio y una conferencia de clausura, ofrecida por la Prof. Dra. Roser De Castellar, especialista en Nutrición, Directora Médica de Laboratorios Ordesa.


Se tratarán los avances diagnósticos y terapéuticos basados en la evidencia científica, así como todos aquellos aspectos médicos, psicológicos y educativos consensuados, que son pilar básico en el tratamiento del TDAH. Para los adultos planteamos el estudio de la calidad de vida a partir de sus relaciones afectivas y de pareja.


Los diversos ponentes son miembros del Cuerpo Facultativo del Centro Médico Teknon y profesionales expertos en TDAH de diversas instituciones nacionales e internacionales, coordinados por el Dr. Jordi Sasot Llevadot, Coordinador de la Unidad de Paidopsiquiatría del Centro Médico Teknon.


Todo en conjunto con un objetivo final: ofrecer respuestas que ayuden a la población de niños, adolescentes y adultos TDAH.


La presente Jornada está destinada específicamente a facultativos especializados en Salud Mental Infantil y Adolescente.

Organiza
Fundación Quirónsalud

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
T. +34 93 290 62 68

INSCRIPCIÓN ONLINE (gratuita): En la siguiente dirección http://www.fundacionteknon.com/eventos/7a-jornada-tdah-tdah-y-calidad-de-vida/

Programa
ver PDF descargable

   

Cómo detectar si tu hijo sufre impulsividad y cómo abordarla

Articles de premsa

"...tener un hijo con rasgos impulsivos es un hecho completamente normal. Ahora bien, si esta impulsividad perdura en el tiempo y afecta a su convivencia y rendimiento, puede llegar a afectar a su bienestar e implicar importantes consecuencias..."

Publicat a: www.topdoctors.es

Data: 26 de abril de 2017

Llegiu-ne més: Cómo detectar si tu hijo sufre impulsividad y cómo abordarla

   

Avances psicofarmacológicos en TDAH - Centro Médico Teknon

Videoteca

Por undécimo año consecutivo, la Fundación Quirónsalud y el Centro Médico Teknon-Grupo Quirónsalud de Barcelona han organizado el Curso de Especialidades Pediátricas, que en esta edición puso el foco en actualizar los conocimientos en especialidades pediátricas dirigidas al pediatra extrahospitalario y contó con la asistencia de más de 100 profesionales 

 

Avances psicofarmacológicos en TDAH. Dr. Jordi Sasot. 11º Curso interdisciplinar especialidades pediátricas. CMTeknon from Fundación Teknon on Vimeo.

 

   

TDAH: tractar per vacances?

Articles de premsa

"...pot estar molt ben indicat mantenir el tractament psicofarmacológic amb metilfenidat en nens amb TDAH en períodes vacacionals..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1569

Data: 24 de maig de 2017

 

Llegiu-ne més: TDAH: tractar per vacances?

   

Pàgina 1 de 8

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 10 octubre 2017, 10:59