Dr. Jordi Sasot Llevadot

Es médico especialista en Psiquiatría y Pediatría por la Universidad Autónoma de Barcelona (Unidad Docente Vall d'Hebron) desde el 1983.

Magíster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por el Departamento de Farmacología y Psiquiatría de la Universidad Autónoma de Barcelona con la cualificación de Sobresaliente.

Colegiado por el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona con el nº 13.345.

Pertenece al Cuerpo Facultativo del Centro Médico Teknon dónde dirige la Unidad de Paidopsiquiatria (Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil).

Presidente de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Miembro de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Miembro de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la Societat Catalana de Pediatria.

Miembro de la Asociación Española de Pediatria.

Miembro del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Profesor del Postgrado en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Seminari Internacional sobre Educació Infantil (0-6 anys)

Actividad docente

mirtc

El Seminari Internacional sobre Educació Infantil es centrarà en les claus de l'educació durant els primers anys de vida del nen. Està especialment dirigit a pares, professors, psicòlegs, pedagogs i professionals que treballen en el camp de la docència. Comptarà amb la participació d'experts en l'àmbit de l'educació i la neurociència, que analitzaran els aspectes fonamentals del desenvolupament humà des del naixement fins als sis anys d'edat. En combinació amb les conferències, s'han programat diverses "Càpsules d'Experiència" per mostrar l'aplicació de les aportacions de la neurociència a entorns reals d'aprenentatge.

Dates: Del divendres 8 d'abril al diumenge 10 abril 2016

Lloc: CCE Montessori-Palau

Horaris:

Divendres de 17.30 - 19.30 hores

Dissabte de 09.30 - 17.30 hores

Descarregar el programa

Ponents:

Dr. Jordi Sasot Llevadot
Metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des de 1983. Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Pertany al Cos Facultatiu del Centre Mèdic Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil). És membre de l'Associació Espanyola de Psiquiatria del Nen i de l'Adolescent, membre de l'European Society for Child and Adolescent Psychiatry (ESCAP) i membre de l'American Academy of Child and Adolescent Psychiatry (AACAP). És també membre de la Societat Catalana i l'Associació Espanyola de Pediatria, així com del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Exerceix com a professor de Postgrau en Psiquiatria Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Silvia Dubovoy
Formadora AMI de guies 0-6 i directora dels cursos de formació del Màster universitari en Pedagogia Montessori de la Universitat de Vic, Barcelona, i del Montessori Institute of San Diego. Acadèmica i investigadora de l'Association Montessori Internationale (AMI), posseeix els diplomes d'AMI 0 a 3 anys, 3 a 6 i Educació Especial. Va ser membre del Comitè Pedagògic de l'AMI, a la central d'Amsterdam, des de 1982 fins a 2010. Actualment, treballa per al Comitè d'Investigació de AMI, representa aquest organisme a les Nacions Unides i és membre del Comitè Consultor d'AMI-USA.

Judith Orion
Disposa d’un Màster en Arts, és Directora de Formació i disposa del Diploma AMI en Educació Infantil (3-6). Va obtenir el Diploma AMI d'Assistent a la Infància (0-3) en el primer curs de formació AMI que es va celebrar per a aquest nivell a Roma. Ha treballat com a Guia Montessori en aules d'Educació Infantil de 0-3 i 3-6 anys i és formadora, examinadora i consultora a tots dos nivells. Dirigeix cursos de formació de mestres a nivell internacional i és professora adjunta de la Loyola University a Maryland. També va ser directora de Formació del primer curs per al Diploma AMI 0-6.

Més informació i inscripcions: http://www.mirtc.com/CA/2/3/cursos_que_oferim/seminari_internacional_educacio_infantil.html

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Martes 21 Noviembre 2023, 11:59