Dr. Jordi Sasot Llevadot

Es médico especialista en Psiquiatría y Pediatría por la Universidad Autónoma de Barcelona (Unidad Docente Vall d'Hebron) desde el 1983.

Magíster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por el Departamento de Farmacología y Psiquiatría de la Universidad Autónoma de Barcelona con la cualificación de Sobresaliente.

Colegiado por el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona con el nº 13.345.

Pertenece al Cuerpo Facultativo del Centro Médico Teknon dónde dirige la Unidad de Paidopsiquiatria (Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil).

Presidente de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Miembro de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Miembro de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la Societat Catalana de Pediatria.

Miembro de la Asociación Española de Pediatria.

Miembro del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Profesor del Postgrado en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Nous serveis: Centre GUIA i ASC

Artículos de prensa

"...El nostre equip de psiquiatria i psicologia infantil i adolescent GUIA centre, responsable de l'Unitat de Paidopsiquiatria (psiquiatria i psicologia infantil i adolescent) de Centre Mèdic Teknon, ha rebut l'autorització de l'entitat Assistència Sanitària Col.legial per portar a terme serveis de psicologia clínica infantil..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1482

Data: 18 de setembre de 2015

El nostre equip de psiquiatria i psicologia infantil i adolescent GUIA Centre Psicopediàtric, responsable de l'Unitat de Paidopsiquiatria (psiquiatria i psicologia infantil i adolescent) de Centre Mèdic Teknon, ha rebut l'autorització de l'entitat Assistència Sanitària Col.legial per portar a terme serveis de psicologia clínica infantil i de l'adolescència dins del terme de Sant Cugat del Vallès, designant com a responsable del servei la nostra coordinadora de GUIA Centre Psicopediàtric, Rosa María lbañez Bordas, psicòloga clínica infantil i adolescent.

Aquests serveis ofereixen als membres d'Assistència Sanitària poder rebre atenció psicològica, serveis especialitzats per a nens i adolescents que requereixin tractament psicològic, sense cap cost econòmic durant el període autoritzat. La nostra unitat, GUIA Centre Psicopediàtric, formada per un equip professional multidisciplinari integrat per especialistes en psiquiatria i psicologia clínica infantil i adolescent, psicopedagogia i logopèdia, segueix donant resposta a la necessitat actual d'oferir un servei d'alta qualitat diagnòstica i terapèutica en salut mental infantil i adolescent.

Dr. Jordi Sasot - Psiquiatra infantil i juvenil

www.centreguia.cat

 

 

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Viernes 15 Noviembre 2019, 11:34