Psicòloga Clínica Infantil i Adolescent.
Grado Psicologia con Mención Psicologia Clínica Infantil y Juvenil (Universidad Autónoma de Barcelona).
Postgrado Detección de Problemas de Aprendizaje en la Infancia.
Máster Psicología General Sanitaria (Universidad Abad Oliva).
Psychiatry and Behavioral Sciences Ground Rounds. Stanford University, Medicine School (Palo Alto, EEUU).
Programa de residencia externa en el Mental Research Institute (Palo Alto, EEUU).
Curso de Intervención cognitivo-conductual en niños con Trastorno Espectro Autista). Fundación Adana (Barcelona).
Jornadas TDAH. Centre Medico Teknon (Barcelona).
Curso de Realidad Virtual aplicado al tratamiento psicológico. PSIOUS (Barcelona).
IX Congreso Nacional de Ansiedad y Trastornos Comórbidos. (Barcelona).
Curso General de Biofeedback y Neurofeedback. (Nascia, Madrid).
Jornada Internacional de Diferencias de Aprendizaje en la Infancia (Barcelona).
Annual Meeting. American Academy of Child and Adolescent Psychiatry (Nueva York).
Desde el present mes de Juny estem de nou plenament actius en la nostre activitat professional i amb totes les mesures de seguretat a fi de garantir la total protecció.
Tanmateix seguim mantenint la nostre activitat online, que tan bona resposta ens està donant, per tots els infants, adolescents, joves i famílies que poden tenir dificultats de desplaçament.
Amb aquest objectiu i en el present curs acadèmic la nostre activitat es mantindrà plenament activa durant tot l’estiu a nivell psicoterapèutic i psicopedagògic oferint una resposta de alta qualitat professional en millora i ajut de les escoles i de les famílies. Cal mantenir una línia ascendent de millora i motivació donant una resposta integral a les necessitats de caire psicoterapèutic i psicopedagògic.
Amb l´arribada de les vacances, a les famílies se’ls hi planteja el dubte de continuar o no amb la intervenció. Som plenament conscients de les conseqüències emocionals i acadèmiques del moment actual i com aquestes poden tenir més repercussió en tots els infants i adolescents amb dificultats
Donada la necessitat d´un tractament continuat i efectiu els hi oferim i adjuntem els nous programes GUIA 2020 per la millora i l´ajut emocional i acadèmic.
Dissabte 23 de Novembre de 2019, de 8:45h a 15:00h a la Sala d'Actes de Centro Médico Teknon, c/Vilana 12, 08022 Barcelona
Coordinació científica
Dr. Jordi Sasot Llevadot
Psiquiatra Infantil i Adolescent
Coordinador de la Unitat de Paidopsiquiatria de Centro Médico Teknon
Presentació
L’objectiu d’aquestes Jornades és actualitzar els coneixements científics dels principals Trastorns del Neurodesenvolupament, que inclouen per la seva major prevalença, el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), els Trastorns de l’Aprenentatge (fonamentalment Dislèxia i Discalcúlia), els Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge i els Trastorns de l’Espectre Autista.
Aquesta 9a Jornada s’estructura en una taula rodona, tres conferències col·loqui i una conferència de cloenda, oferta pel Professor de Neurologia a l´Escola de Medicina de Harvard a Boston (EEUU) Prof. Dr. Álvaro Pascual-Leone.
Es tractaran els avenços diagnòstics i terapèutics basats en l’evidència científica, així com tots aquells aspectes mèdics, psicològics i educatius consensuats, que són pilar bàsic en el diagnòstic i tractament dels Trastorns del Neurodesenvolupament. Els diversos ponents són membres del Cos Facultatiu de Centro Médico Teknon i professionals experts en Trastorns del Neurodesenvolupament i TDAH de diverses institucions nacionals i internacionals, coordinats pel Dr. Jordi Sasot Llevadot, Cap de la Unitat de Paidopsiquiatria de Centro Médico Teknon.
Tot en conjunt amb un objectiu final: oferir respostes que ajudin a la població de nens, adolescents i adults amb Trastorns del Neurodesenvolupament.
La present Jornada està destinada específicament a facultatius especialitzats en Salut Mental Infantil i Adolescent.
Organitza
Unidad de Investigación y Docencia Centro Médico Teknon
Inscripcions gratuïtes en aquest enllaç
Programa
Descargar programa PDF
13è Curs Interdisciplinari d'Especialitats Pediàtriques
Data: divendres 26 d'Abril de 2019
Lloc i horari: de 8.30 a 15.00 hores Sala d'Actes. Centro Médico Teknon - Barcelona
El Departament d'Ensenyament ha fet públic al portal de centres com sol.licitar l'accés al Tribunal Ordinari Específic (TOE) de les proves d'accés a la universitat (PAU) per alumnes que presenten TDAH o bé Dislèxia a l'educació secundària obligatòria i al batxillerat, amb instruccions i documentació específiques.
L’alumnat diagnosticat d’algun trastorn o dificultat d’aprenentatge (TDAH, TDA, Dislèxia, etc.), però que no té el certificat de minusvalidesa emès per l’ICASS, pot sol.licitar disposar de més temps en el Tribunal Ordinari (fins a 30 minuts més per examen) per a la realització de les PAU.
Aquest any 2019 per accedir a examinar-se es podrà presentar la sol.licitud des d'Octubre'18 fins al 20 de Febrer 2019. Per més informació Tribunal Ordinari Especial veure PDF
Aquest tràmit l'ha de sol.licitar l'escola, en el cas que l'adolescent repeteixi la selectivitat i es matriculi per via lliure pot adreçar-se a:
Oficina d'Accés a la Universitat
Lloc: Via Laietana 2
08003 Barcelona
Telf 93 552 69 80