Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Màster en Neuroeducació

Activitat docent

DIPLOMA DE POSTGRAU MÀSTER EN NEUROEDUCACIÓ

Curs acadèmic 2016-2017 - 1ª Edició

Centre Internacional de Formació Contínua. Universitat de Vic. Universitat Central de Catalunya

Forma part del Professorat:

Jordi Sasot Llevadot

Doctor especialista en Psiquiatria i Pediatria per la UAB (Unitat Docent Vall d'Hebron). Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la UAB. Director de la Unitat de Paidopsiquiatria del Centro Médico Teknon. Professor de Postgrau en Psiquiatria Infanto Juvenil de la Facultat de Medicina de la UAB (Màster de Paidopsiquiatria) i investigador clínic en salut mental infantil, fonamentalment envers el TDAH i els Trastorns de Conducta en nens i adolescents.

Durada: 2 cursos acadèmics: 2016-2018.  
Horari habitual: Divendres de 17.30 h a 20.30 h Dissabtes de 9.30 h a 14 h i de 15 h a 19.30h. Pràctiques en horari escolar (curs 2017-18).  
Lloc: Edifici FUB Av. Universitària, 4-6 08242- Manresa Telèfon: 93.877.41.81 - AULA MÚTUA 

Programa del curs en PDF

 

postgrau

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dilluns 02 maig 2022, 13:28