Elia Sasot

Psicòloga Clínica Infantil i Adolescent.

Grado Psicologia con Mención Psicologia Clínica Infantil y Juvenil (Universidad Autónoma de Barcelona).

Postgrado Detección de Problemas de Aprendizaje en la Infancia.

Máster Psicología General Sanitaria (Universidad Abad Oliva).

Psychiatry and Behavioral Sciences Ground Rounds. Stanford University, Medicine School (Palo Alto, EEUU).

Programa de residencia externa en el Mental Research Institute (Palo Alto, EEUU).

Curso de Intervención cognitivo-conductual en niños con Trastorno Espectro Autista). Fundación Adana (Barcelona).

Jornadas TDAH. Centre Medico Teknon (Barcelona).

Curso de Realidad Virtual aplicado al tratamiento psicológico. PSIOUS (Barcelona).

IX Congreso Nacional de Ansiedad y Trastornos Comórbidos. (Barcelona).

Curso General de Biofeedback y Neurofeedback. (Nascia, Madrid).

Jornada Internacional de Diferencias de Aprendizaje en la Infancia (Barcelona).

Annual Meeting. American Academy of Child and Adolescent Psychiatry (Nueva York).

Activitats professionals i publicacions

Centre Psicopediàtric Guia ha organitzat des del 1990 cursos de postgrau per actualitzar la formació de psiquiatres infanto-juvenils, pediatres, metges de família, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes i especialitats afins.

Desenvolupa programes de formació i assessorament per Escoles de Pares i Mares i Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) a través de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya. Estableix relacions amb Universitats, Fundacions i Centres Hospitalaris nacionals i extrangers amb qui manté acords de consultoria amb l'objectiu de desenvolupar protocols d'investigació, intervenció terapèutica, formació i control de qualitat dels serveis.

La nostra activitat científica s'està publicant per diverses editorials en format paper i digital. Igualment, un dels objectius més importants de la nostra activitat docent és la divulgació científica dels nous coneixements en salut mental infanto-juvenil mitjançant ràdio, televisió i premsa.

Programes intensius Estiu 2020

Desde el present mes de Juny estem de nou plenament actius en la nostre activitat professional i amb totes les mesures de seguretat a fi de garantir la total protecció.
Tanmateix seguim mantenint la nostre activitat online, que tan bona resposta ens està donant, per tots els infants, adolescents, joves i famílies que poden tenir dificultats de desplaçament.
Amb aquest objectiu i en el present curs acadèmic la nostre activitat es mantindrà plenament activa durant tot l’estiu a nivell psicoterapèutic i psicopedagògic oferint una resposta de alta qualitat professional en millora i ajut de les escoles i de les famílies. Cal mantenir una línia ascendent de millora i motivació donant una resposta integral a les necessitats de caire psicoterapèutic i psicopedagògic.
Amb l´arribada de les vacances, a les famílies se’ls hi planteja el dubte de continuar o no amb la intervenció. Som plenament conscients de les conseqüències emocionals i acadèmiques del moment actual i com aquestes poden tenir més repercussió en tots els infants i adolescents amb dificultats
Donada la necessitat d´un tractament continuat i efectiu els hi oferim i adjuntem els nous programes GUIA 2020 per la millora i l´ajut emocional i acadèmic.

 

campusguia2020

 

   

Ritme slow

"El pitjor enemic a l'hora d'educar als nostres fills és sens dubte la presa o impaciència. Començar el dia amb presses és com sortir a la carrera quan ja ha començat."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1694
Data: 8 de Novembre de 2019

Llegiu-ne més: Ritme slow

   

Mòbil: com i quan donar-lo?

"És el regal més desitjat entre nens i adolescents d'entre 10-18 anys, tant és així que l'increment de consultes per addicció a les TIC ha promogut una investigació recent."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1692
Data: 25 d'Octubre de 2019

Llegiu-ne més: Mòbil: com i quan donar-lo?

   

9a Jornada TDAH: Trastorns del Neurodesenvolupament i TDAH

Dissabte 23 de Novembre de 2019, de 8:45h a 15:00h a la Sala d'Actes de Centro Médico Teknon, c/Vilana 12, 08022 Barcelona


Coordinació científica
Dr. Jordi Sasot Llevadot
Psiquiatra Infantil i Adolescent
Coordinador de la Unitat de Paidopsiquiatria de Centro Médico Teknon

9a jornada tdah

Presentació

L’objectiu d’aquestes Jornades és actualitzar els coneixements científics dels principals Trastorns del Neurodesenvolupament, que inclouen per la seva major prevalença, el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), els Trastorns de l’Aprenentatge (fonamentalment Dislèxia i Discalcúlia), els Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge i els Trastorns de l’Espectre Autista.

Aquesta 9a Jornada s’estructura en una taula rodona, tres conferències col·loqui i una conferència de cloenda, oferta pel Professor de Neurologia a l´Escola de Medicina de Harvard a Boston (EEUU) Prof. Dr. Álvaro Pascual-Leone.

Es tractaran els avenços diagnòstics i terapèutics basats en l’evidència científica, així com tots aquells aspectes mèdics, psicològics i educatius consensuats, que són pilar bàsic en el diagnòstic i tractament dels Trastorns del Neurodesenvolupament. Els diversos ponents són membres del Cos Facultatiu de Centro Médico Teknon i professionals experts en Trastorns del Neurodesenvolupament i TDAH de diverses institucions nacionals i internacionals, coordinats pel Dr. Jordi Sasot Llevadot, Cap de la Unitat de Paidopsiquiatria de Centro Médico Teknon.

Tot en conjunt amb un objectiu final: oferir respostes que ajudin a la població de nens, adolescents i adults amb Trastorns del Neurodesenvolupament.

La present Jornada està destinada específicament a facultatius especialitzats en Salut Mental Infantil i Adolescent.

Organitza

Unidad de Investigación y Docencia Centro Médico Teknon

Inscripcions gratuïtes en aquest enllaç

 

Programa
Descargar programa PDF

 

   

Pàgina 1 de 6

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 21 novembre 2023, 11:59