L'Equip del Centre Psicopediàtric Guia dirigit pel Dr. Jordi Sasot Llevadot i Elia Sasot Ibañez el composen:

Xavier Olivera Castilla
Mònica Estella Monteys
Ariadna Regás Gràcia
Alin Albó Sureda
Alèxia Ventura Ferré

Activitats professionals i publicacions

Centre Psicopediàtric Guia ha organitzat des del 1990 cursos de postgrau per actualitzar la formació de psiquiatres infanto-juvenils, pediatres, metges de família, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes i especialitats afins.

Desenvolupa programes de formació i assessorament per Escoles de Pares i Mares i Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) a través de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya. Estableix relacions amb Universitats, Fundacions i Centres Hospitalaris nacionals i extrangers amb qui manté acords de consultoria amb l'objectiu de desenvolupar protocols d'investigació, intervenció terapèutica, formació i control de qualitat dels serveis.

La nostra activitat científica s'està publicant per diverses editorials en format paper i digital. Igualment, un dels objectius més importants de la nostra activitat docent és la divulgació científica dels nous coneixements en salut mental infanto-juvenil mitjançant ràdio, televisió i premsa.

L'Equip

TEA: Intervenció precoç a l’escola - 8ª Jornada TDAH

8ª JORNADA TDAH,
TEA: Intervenció precoç a l’escola

Moderador: Dr. Jordi Sasot
Psiquiatra Infantil i Adolescent. Cap de la Unitat de Paidopsiquiatría.
Centro Médico Teknon - Grupo Quirónsalud

Patricia Gimeno
Psicòloga Infantil i Adolescent. Centre Psicopediatric GUIA

 

Niños: ¿el mes de nacimiento influye en las notas?

"...los niños que son los mayores de la clase rinden más en el colegio y sacan mejores notas, incluso en la universidad..."

Publicat a: www.crecerfeliz.es

Llegiu-ne més: Niños: ¿el mes de nacimiento influye en las notas?

 

TDAH i Dislèxia: PAU 2017 Tribunal Especial

El Departament d'Ensenyament ha fet públic al portal de centres com sol.licitar l'accés al Tribunal Ordinari Específic (TOE) de les proves d'accés a la universitat (PAU) per alumnes que presenten TDAH o bé Dislèxia a l'educació secundària obligatòria i al batxillerat, amb instruccions i documentació específiques.
L’alumnat diagnosticat d’algun trastorn o dificultat d’aprenentatge (TDAH, TDA, Dislèxia, etc.), però que no té el certificat de minusvalidesa emès per l’ICASS, pot sol.licitar disposar de més temps en el Tribunal Ordinari (fins a 30 minuts més per examen) per a la realització de les PAU.


Aquest any 2017 per accedir a examinar-se es podrà presentar la sol.licitud des d'avui fins al 20 de Març.

Aquest tràmit l'ha de sol.licitar l'escola, en el cas que l'adolescent repeteixi la selectivitat i es matriculi per via lliure pot adreçar-se a:


Oficina d'Accés a la Universitat
Lloc: Via Laietana 2
08003 Barcelona
Telf 93 552 69 80

   

TDAH Emociones y afectos - Normalidad y psicopatología

6ª JORNADA TDAH Respuestas que ayudan
TDAH Y TRASTORNOS EMOCIONALES

Sra. Montserrat Bermejo.
Psicóloga Clínica Infantil y Adolescente.
Unidad de Paidopsiquiatría.

 

TDAH y trastornos del aprendizaje escolar. Mesa redonda (turno de preguntas)

TDAH y trastornos del aprendizaje escolar. Mesa redonda (turno de preguntas). Moderador Dr. Jordi Sapena. 5ª Jornada TDAH. Centro Médico Teknon. Grupo Quirónsalud

   

Pàgina 1 de 4

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 21 novembre 2023, 11:59