L'Equip del Centre Psicopediàtric Guia dirigit pel Dr. Jordi Sasot Llevadot i Elia Sasot Ibañez el composen:

Xavier Olivera Castilla
Mònica Estella Monteys
Ariadna Regás Gràcia
Alin Albó Sureda
Alèxia Ventura Ferré

Activitats professionals i publicacions

Centre Psicopediàtric Guia ha organitzat des del 1990 cursos de postgrau per actualitzar la formació de psiquiatres infanto-juvenils, pediatres, metges de família, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes i especialitats afins.

Desenvolupa programes de formació i assessorament per Escoles de Pares i Mares i Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) a través de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya. Estableix relacions amb Universitats, Fundacions i Centres Hospitalaris nacionals i extrangers amb qui manté acords de consultoria amb l'objectiu de desenvolupar protocols d'investigació, intervenció terapèutica, formació i control de qualitat dels serveis.

La nostra activitat científica s'està publicant per diverses editorials en format paper i digital. Igualment, un dels objectius més importants de la nostra activitat docent és la divulgació científica dels nous coneixements en salut mental infanto-juvenil mitjançant ràdio, televisió i premsa.

Ariadna Regás Gràcia

ariadna regas gracia

Graduada en Psicologia amb menció Psicologia clínica infantil i juvenil per la Universitat Ramón Llull

Màster en Psicologia General Sanitària

Col·legiada núm 26785 (COPC)

Àmplia experiència en reeducacions a nens i adolescents amb NESE

Psicòloga clínica especialitzada en el tractament psicoterapèutic d’orientació sistèmic familiar (Escola de Teràpia Familiar Sant Pau)

Formació complementària
Grau superior en Educació Infantil a Escola Sagrat Cor de Sarrià
Curs de Funcions Executives Universitat Pompeu Fabra Barcelona
Curs en Adquisició i ús de la lecto-escriptura en nens amb Trastorn del Llenguatge i la comunicació de Isabelle Monfort

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 21 novembre 2023, 11:59