Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els complexos i el sexe. Catalunya Ràdio

Articles de premsa

Intervenció del Dr.Jordi Sasot al programa de Catalunya Ràdio: "Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer"

Data: 03/09/2014

Títol: "Mira'm, no em miris.... mira'm, no em miris... (els complexos i el sexe)"

"Que el nostre cos no sigui com voldríem que fos pot portar-nos a viure acomplexats i a tenir una baixa autoestima... O potser és a l'inrevés?

En aquest programa Maria de la Pau Janer conversa amb el psiquiatre infanto-juvenil de l'Hospital Quirón-Teknon Jordi Sasot, la periodista Roser Amills i el psiquiatre Adolf Tobeña per saber fins a quin punt els nostres complexos condicionen la nostra vida, i molt particularment la nostra vida sexual."

Enllaç: els-complexos-i-el-sexe

Escolta audio aqui

Escolta'l en pop-up: http://www.catradio.cat/reproductor/837316/Miram-no-em-miris-miram-no-em-miris-%28els-complexos-i-el-sexe%29

 


 

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 21 novembre 2023, 11:59