Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

¿Cómo identificar el TDAH en niños?

Videoteca

El Dr. Jordi Sasot, Psiquiatra Infanto-Juvenil, ¿cómo identificar el TDAH en niños?, entrevista realizada para TOPDOCTORS.

 

 

El Dr. Jordi Sasot insiste en que: " hay que saber que el diagnóstico de TDAH no es igual para todos los niños. Hay síntomas base que son la falta de atención, la hiperactividad y la impulsividad". Por otra parte habla de que: "estos síntomas no ocurren igual en todos los niños, hay algunos que fundamentalmente van a tener problemas de hiperactividad, de impulsividad y problemas de conducta, otros, por el contrario, van a tener por ejemplo pocos problemas de hiperactividad e impulsividad y si van a tener problemas de atención, en estos casos hay que ir con cuidado con el aprendizaje escolar. Otro aspecto que siempre es importante a valorar es la comorbilidad, ya que muchos casos el TDAH se asocia con otros problemas, que hay que identificar ".

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dilluns 02 maig 2022, 13:28