Rosa Mª Ibáñez

Psicòloga Clínica Infantil i Adolescent

Màster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i Balears amb el nº 8951.

Codirectora i membre fundador del Centre Psicopediàtric Guia.

Pertany al Cos Facultatiu de Centre Mèdic Teknon on dirigeix ​​l'equip de Psicologia Clínica de l'Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infantil i Adolescent).

Secretària de Comunicació de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la salut de Catalunya i Balears (2003/2007).

Membre numerari de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Membre del comitè científic del curs de postgrau "Curs d'Especialitats Pediàtriques" de Centre Mèdic Teknon.

Professora del Practicum del Màster Oficial en Psicologia General Sanitària de la Universitat de Barcelona.

Nous serveis: Centre GUIA i ASC

Articles de premsa

"...El nostre equip de psiquiatria i psicologia infantil i adolescent GUIA centre, responsable de l'Unitat de Paidopsiquiatria (psiquiatria i psicologia infantil i adolescent) de Centre Mèdic Teknon, ha rebut l'autorització de l'entitat Assistència Sanitària Col.legial per portar a terme serveis de psicologia clínica infantil..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1482

Data: 18 de setembre de 2015

El nostre equip de psiquiatria i psicologia infantil i adolescent GUIA Centre Psicopediàtric, responsable de l'Unitat de Paidopsiquiatria (psiquiatria i psicologia infantil i adolescent) de Centre Mèdic Teknon, ha rebut l'autorització de l'entitat Assistència Sanitària Col.legial per portar a terme serveis de psicologia clínica infantil i de l'adolescència dins del terme de Sant Cugat del Vallès, designant com a responsable del servei la nostra coordinadora de GUIA Centre Psicopediàtric, Rosa María lbañez Bordas, psicòloga clínica infantil i adolescent.

Aquests serveis ofereixen als membres d'Assistència Sanitària poder rebre atenció psicològica, serveis especialitzats per a nens i adolescents que requereixin tractament psicològic, sense cap cost econòmic durant el període autoritzat. La nostra unitat, GUIA Centre Psicopediàtric, formada per un equip professional multidisciplinari integrat per especialistes en psiquiatria i psicologia clínica infantil i adolescent, psicopedagogia i logopèdia, segueix donant resposta a la necessitat actual d'oferir un servei d'alta qualitat diagnòstica i terapèutica en salut mental infantil i adolescent.

Dr. Jordi Sasot - Psiquiatra infantil i juvenil

www.centreguia.cat

 

 

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dilluns 15 març 2021, 10:38