Dr. Jordi Sasot Llevadot

Es médico especialista en Psiquiatría y Pediatría por la Universidad Autónoma de Barcelona (Unidad Docente Vall d'Hebron) desde el 1983.

Magíster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por el Departamento de Farmacología y Psiquiatría de la Universidad Autónoma de Barcelona con la cualificación de Sobresaliente.

Colegiado por el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona con el nº 13.345.

Pertenece al Cuerpo Facultativo del Centro Médico Teknon dónde dirige la Unidad de Paidopsiquiatria (Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil).

Presidente de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Miembro de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Miembro de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la Societat Catalana de Pediatria.

Miembro de la Asociación Española de Pediatria.

Miembro del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Profesor del Postgrado en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Lluís: 17 anys

Artículos de prensa

"...la seva actitud i les relacions a casa es podrien qualificar de ben satisfactòries; en canvi, com ja ens té acostumats, la seva evolució és lentíssima..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1266

Data: 17 de juny de 2011

‛'La Setmana entrant el nostre fill Lluís té visita amb vostè. Per això, un altre cop, em permeto d'enviar-li aquest email.

Resumint: la seva actitud i les relacions a casa es podrien qualificar de ben satisfactòries; en canvi, com ja ens té acostumats, la seva evolució és lentíssima. Com deu recordar, va decidir deixar els estudis perquè no li agradaven, amb l’objectiu de començar uns de nous i, entre tant, preparar el carnet de conduir i matricular-se a classes d‛informàtica. Doncs bé, quant al carnet, tot just ara s'hi acaba d'inscriure, i de la informàtica, finalment res.

A canvi, s'ha matriculat en els nous estudis de disseny i, per primera vegada a la seva vida, s'ha ocupat ell de tots els tràmits. Això ens fa pensar que per primera vegada té clar que s'ho ha de prendre seriosament.

Igualment, a l'estiu vol treballar, i no solament ho va dir, sinó que diversos cops s’ha interessat a assegurar-se que tindrà el lloc de feina que l'hem ajudat a buscar.

Finalment, vull recordar-li un cop més el terna del consum de porros; segueix sense caure de nou en el consum. Aquí segurament té molt a veure el seu psicòleg i la medicació, i la convicció que sembla que té que no pot barrejar porros i medicació.

Molt agraït".

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Lunes 02 Mayo 2022, 13:28