Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Lluís: 17 anys

Articles de premsa

"...la seva actitud i les relacions a casa es podrien qualificar de ben satisfactòries; en canvi, com ja ens té acostumats, la seva evolució és lentíssima..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1266

Data: 17 de juny de 2011

‛'La Setmana entrant el nostre fill Lluís té visita amb vostè. Per això, un altre cop, em permeto d'enviar-li aquest email.

Resumint: la seva actitud i les relacions a casa es podrien qualificar de ben satisfactòries; en canvi, com ja ens té acostumats, la seva evolució és lentíssima. Com deu recordar, va decidir deixar els estudis perquè no li agradaven, amb l’objectiu de començar uns de nous i, entre tant, preparar el carnet de conduir i matricular-se a classes d‛informàtica. Doncs bé, quant al carnet, tot just ara s'hi acaba d'inscriure, i de la informàtica, finalment res.

A canvi, s'ha matriculat en els nous estudis de disseny i, per primera vegada a la seva vida, s'ha ocupat ell de tots els tràmits. Això ens fa pensar que per primera vegada té clar que s'ho ha de prendre seriosament.

Igualment, a l'estiu vol treballar, i no solament ho va dir, sinó que diversos cops s’ha interessat a assegurar-se que tindrà el lloc de feina que l'hem ajudat a buscar.

Finalment, vull recordar-li un cop més el terna del consum de porros; segueix sense caure de nou en el consum. Aquí segurament té molt a veure el seu psicòleg i la medicació, i la convicció que sembla que té que no pot barrejar porros i medicació.

Molt agraït".

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dilluns 02 maig 2022, 13:28