Dr. Jordi Sasot Llevadot

Es médico especialista en Psiquiatría y Pediatría por la Universidad Autónoma de Barcelona (Unidad Docente Vall d'Hebron) desde el 1983.

Magíster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por el Departamento de Farmacología y Psiquiatría de la Universidad Autónoma de Barcelona con la cualificación de Sobresaliente.

Colegiado por el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona con el nº 13.345.

Pertenece al Cuerpo Facultativo del Centro Médico Teknon dónde dirige la Unidad de Paidopsiquiatria (Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil).

Presidente de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Miembro de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Miembro de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la Societat Catalana de Pediatria.

Miembro de la Asociación Española de Pediatria.

Miembro del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Profesor del Postgrado en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Taller: pares de nens amb TDAH

Artículos de prensa

"...En moltes ocasions, les pautes educatives tradicionals no són efectives per dirigir el comportament, pel que és imprescindible aprendre noves formes educatives..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1491

Data: 20 de novembre de 2015

Les dificultats dels nens amb TDAH impacten en el seu context, creant desequilibris en les seves relacions interpersonals. Els pares poden experimentar un grau d'estrès elevat en el dia a dia i molts cops manifesten dubtes sobre la seva competència educativa. En moltes ocasions, les pautes educatives tradicionals no són efectives per dirigir el comportament, pel que és imprescindible aprendre noves formes educatives que facilitin la dinàmica familiar. Això, ho portarem a terme a Centre Mèdic Teknon dins d'un taller psicoeducacional per a pares a partir del mes de gener del 2016. Amb quins objectius?

• Brindar pautes i estratègies en el maneig de la conducta.

• Crear un espai d'intercanvi d'experiències entre pares que ajudi a la comprensió del trastorn.

• Augmentar la seva competència educativa.

• Millorar les relacions pares-fills.

El contingut és fonamentalment pràctic, així doncs al final de cada sessió es programen tasques que els pares hauran de realitzar amb l'objectiu de practicar les habilitats que s'han treballat en cada sessió. Tot amb una durada de sis sessions quinzenals de dues hores i en horari de tarda. Inscripcions a: www.fundacionteknon.com

www.centreguia.cat

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Martes 21 Noviembre 2023, 11:59