Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Taller: pares de nens amb TDAH

Articles de premsa

"...En moltes ocasions, les pautes educatives tradicionals no són efectives per dirigir el comportament, pel que és imprescindible aprendre noves formes educatives..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1491

Data: 20 de novembre de 2015

Les dificultats dels nens amb TDAH impacten en el seu context, creant desequilibris en les seves relacions interpersonals. Els pares poden experimentar un grau d'estrès elevat en el dia a dia i molts cops manifesten dubtes sobre la seva competència educativa. En moltes ocasions, les pautes educatives tradicionals no són efectives per dirigir el comportament, pel que és imprescindible aprendre noves formes educatives que facilitin la dinàmica familiar. Això, ho portarem a terme a Centre Mèdic Teknon dins d'un taller psicoeducacional per a pares a partir del mes de gener del 2016. Amb quins objectius?

• Brindar pautes i estratègies en el maneig de la conducta.

• Crear un espai d'intercanvi d'experiències entre pares que ajudi a la comprensió del trastorn.

• Augmentar la seva competència educativa.

• Millorar les relacions pares-fills.

El contingut és fonamentalment pràctic, així doncs al final de cada sessió es programen tasques que els pares hauran de realitzar amb l'objectiu de practicar les habilitats que s'han treballat en cada sessió. Tot amb una durada de sis sessions quinzenals de dues hores i en horari de tarda. Inscripcions a: www.fundacionteknon.com

www.centreguia.cat

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 21 novembre 2023, 11:59