Dr. Jordi Sasot Llevadot

Es médico especialista en Psiquiatría y Pediatría por la Universidad Autónoma de Barcelona (Unidad Docente Vall d'Hebron) desde el 1983.

Magíster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por el Departamento de Farmacología y Psiquiatría de la Universidad Autónoma de Barcelona con la cualificación de Sobresaliente.

Colegiado por el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona con el nº 13.345.

Pertenece al Cuerpo Facultativo del Centro Médico Teknon dónde dirige la Unidad de Paidopsiquiatria (Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil).

Presidente de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Miembro de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Miembro de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la Societat Catalana de Pediatria.

Miembro de la Asociación Española de Pediatria.

Miembro del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Profesor del Postgrado en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Programa Idèntics TV3

Videoteca

Basat en un format de la BBC, "Idèntics" són tres programes especials que combinen divulgació i entreteniment, amb la intenció de trobar la parella de bessons més idèntics de Catalunya.

En les diferents emissions, les parelles de bessons han d'afrontar nombroses proves per definir el grau de semblança entre elles. Entre les proves que hauran de passar, n'hi ha que incideixen en el vessant científic, com ara l'examen de les empremtes dactilars o una prova de retina, i n'hi ha de més intranscendents, que serviran per comparar la resposta de cada un dels bessons i la seva forma d'actuar en situacions diverses.

Per a la valoració de les proves, hi ha tres reconeguts especialistes que participen en el programa i que acompanyaran Pere Escobar al plató durant el programa:

- Dra.Lourdes Fañanás: Biòloga. Especialista en antropologia física i genètica humana de la Universitat de Barcelona.

- Dra.Carme
Triadó: Catedràtica de Psicologia del desenvolupament de la Universitat de Barcelona.

- Dr.
Jordi Sasot: Psiquiatre Infanto-Juvenil. Cap de Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil de Centre Mèdic Teknon. President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil.


Càsting 

En el primer programa hi participen les 128 parelles de bessons que han respost a la crida del programa. Són germans arribats de diversos punts de Catalunya. 92 parelles de dones i 36 d'homes. Emès el 7 de febrer de 2005 a TV3.

Enllaç a Videos TV3 a la carta: Càsting d'Idèntics

Idèntics ( videoclip presentació )

Videoclip presentació. Emès el 9 de febrer de 2005 a TV3.

Enllaç a Videos TV3 a la carta: Idèntics 

Les quatre parelles finalistes

En el segon programa veiem les 30 parelles de bessons més idèntiques de Catalunya. Per trobar les més semblants, les parelles hauran de realitzar noves proves: anàlisi de retina, tests de personalitat i un sofisticat escàner facial. Emès el 14 de febrer de 2005 a TV3.

Enllaç a Videos TV3 a la carta: Les quatre parelles finalistes  

Els Bessons mès idèntics

En la gran final, les quatre parelles seleccionades com a finalistes posen a prova la seva semblança en situacions del món real, dins dels seus àmbits socials. Emès el 21 de febrer de 2005 a TV3.

Enllaç a Videos TV3 a la carta: Els bessons més idèntics

 

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Martes 21 Noviembre 2023, 11:59