Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Programa Idèntics TV3

Videoteca

Basat en un format de la BBC, "Idèntics" són tres programes especials que combinen divulgació i entreteniment, amb la intenció de trobar la parella de bessons més idèntics de Catalunya.

En les diferents emissions, les parelles de bessons han d'afrontar nombroses proves per definir el grau de semblança entre elles. Entre les proves que hauran de passar, n'hi ha que incideixen en el vessant científic, com ara l'examen de les empremtes dactilars o una prova de retina, i n'hi ha de més intranscendents, que serviran per comparar la resposta de cada un dels bessons i la seva forma d'actuar en situacions diverses.

Per a la valoració de les proves, hi ha tres reconeguts especialistes que participen en el programa i que acompanyaran Pere Escobar al plató durant el programa:

- Dra.Lourdes Fañanás: Biòloga. Especialista en antropologia física i genètica humana de la Universitat de Barcelona.

- Dra.Carme
Triadó: Catedràtica de Psicologia del desenvolupament de la Universitat de Barcelona.

- Dr.
Jordi Sasot: Psiquiatre Infanto-Juvenil. Cap de Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil de Centre Mèdic Teknon. President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil.


Càsting 

En el primer programa hi participen les 128 parelles de bessons que han respost a la crida del programa. Són germans arribats de diversos punts de Catalunya. 92 parelles de dones i 36 d'homes. Emès el 7 de febrer de 2005 a TV3.

Enllaç a Videos TV3 a la carta: Càsting d'Idèntics

Idèntics ( videoclip presentació )

Videoclip presentació. Emès el 9 de febrer de 2005 a TV3.

Enllaç a Videos TV3 a la carta: Idèntics 

Les quatre parelles finalistes

En el segon programa veiem les 30 parelles de bessons més idèntiques de Catalunya. Per trobar les més semblants, les parelles hauran de realitzar noves proves: anàlisi de retina, tests de personalitat i un sofisticat escàner facial. Emès el 14 de febrer de 2005 a TV3.

Enllaç a Videos TV3 a la carta: Les quatre parelles finalistes  

Els Bessons mès idèntics

En la gran final, les quatre parelles seleccionades com a finalistes posen a prova la seva semblança en situacions del món real, dins dels seus àmbits socials. Emès el 21 de febrer de 2005 a TV3.

Enllaç a Videos TV3 a la carta: Els bessons més idèntics

 

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 21 novembre 2023, 11:59