Dr. Jordi Sasot Llevadot

És metge especialista en Psiquiatria i Pediatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d'Hebron) des del 1983.

Magíster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil pel Departament de Farmacologia i Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d'excel·lent.

Col·legiat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el nº 13.345.

Pertany al Cos Facultatiu del Centro Médico Teknon on dirigeix la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil).

President de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Membre de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Membre de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Membre de la Societat Catalana de Pediatria.

Membre de la Asociación Española de Pediatria.

Membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Professor del Postgrau en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

1ª Jornada TDAH Anoia

Activitat docent

Benvolguts i benvolgudes,

Ens complau convidar-vos a la 1ª Jornada que TDAH ANOIA organitza pel proper dia 5 d'abril. Hem fet un esforç per reunir diferents professionals que treballen perquè l'experiència escolar i vital dels infants i adolescents amb transtorn per dèficit d'atenció sigui plena i exitosa.

Estem molt agraïts per la presència del Departament d'Ensenyament de la Generalitat que ens presentaran el Protocol d'actuació del TDAH a les escoles.

El Dr.Jordi Sasot, Psiquiatra Infantil i Adolescent i Pediatra del Centre Psicopediàtric Guia impartirà la ponència:

"Tractament multimodal del TDAH : El paper del psiquiatra i del psicòleg dins del protocol" - www.centreguia.cat

El nombre d'assistents és limitat i cal fer inscripció enviant  un mail a:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   indicant el vostre nom i cognoms i el DNI. 

Rebreu la confirmació d'assistència per mail. 

Adjuntem el programa de la Jornada on es detalla tota la informació.

Esperant la vostra assistència, rebeu una cordial salutació.

tdah-anoia

 

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 21 novembre 2023, 11:59