Rosa Mª Ibáñez

Psicòloga Clínica Infantil i Adolescent

Màster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i Balears amb el nº 8951.

Codirectora i membre fundador del Centre Psicopediàtric Guia.

Pertany al Cos Facultatiu de Centre Mèdic Teknon on dirigeix ​​l'equip de Psicologia Clínica de l'Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infantil i Adolescent).

Secretària de Comunicació de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la salut de Catalunya i Balears (2003/2007).

Membre numerari de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Membre del comitè científic del curs de postgrau "Curs d'Especialitats Pediàtriques" de Centre Mèdic Teknon.

Professora del Practicum del Màster Oficial en Psicologia General Sanitària de la Universitat de Barcelona.

Paraules d'estiu

Articles de premsa

 "...Què volen uns pares per als seus fills?..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1326

Data: 24 d'agost de 2012

Ensenyar el llenguatge de la comunicació, parlar amb la parella, amb els pares, amb els fills, ensenyar a  dialogar i comunicar­se bé, a gestionar emocions, a vegades tan dificil o tan fàcil...

Què volen uns pares per als seus fills? el millor de tot, la vostra felicitat. Lluiteu per la vostra Felicitat!

Us vull comentar un petit secret, una petita recepta per ser feliç!

Té diversos ingredients:  1 kg de records d’infantessa, 2 tasses de somriures, 1/2 kg d’esperança, 150 g de tendresa, 1 litre d'afecte, 3 paquets d'alegria, un pessic de bogeria, 10 kg  d’amor, 5 kg de paciència, 3 gots de comunicació.

Heu de netejar els record i afegir els somriures fins a formar una pasta suau i dolça, afegir les esperances i esperar que reposi fins que dobli la seva mida. Rentar amb aigua els paquets l’alegria i barrejar-lo amb tot l'afecte. A part incorporeu la paciència, una mica de bogeria i tota la tendresa. Tot plegat deixar-ho reposar amb tot l‛amor i Comunicació. I poseu-ho tot al forn... al forn del vostre cor. Per servir-ho al plat, no oblideu el toc final...que la felicitat és el viatge, no el destí.

NO hi ha millor moment per ser feliç que ara mateix!  Molt bon viatge. .. Els vostres pares i tots els aquí presents us desitgem molt bones vacances!!  www.centreguia.cat

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dilluns 03 agost 2020, 09:53