Rosa Mª Ibáñez

Psicóloga Clínica Infantil y Adolescente

Máster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por la Universidad Autónoma de Barcelona.

Colegiada por el Colegio Oficial de Psicólogos de Cataluña y Baleares con el nº 8951.

Codirectora y miembro fundador del Centro Psicopediàtric Guia.

Pertenece al Cuerpo Facultativo de Centro Médico Teknon donde dirige el equipo de Psicología Clínica de l'Unitat de Paidopsiquiatría (Psiquiatría y Psicología Infantil y Adolescente).

Secretaria de Comunicación de la Sociedad Catalana de Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Academia de Ciencias Médicas y de la salud de Cataluña y Baleares (2003/2007).

Miembro numerario de la Sociedad Catalana de Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Academia de Ciencias Medicas y de la Salud de Cataluña y Baleares.

Miembro del comité científico del curso de postgrado "Curso de Especialidades Pediátricas" de Centro Médico Teknon.

Profesora del Practicum del Máster Oficial en Psicología General Sanitaria de la Universidad de Barcelona.

Paraules d'estiu

Artículos de prensa

 "...Què volen uns pares per als seus fills?..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1326

Data: 24 d'agost de 2012

Ensenyar el llenguatge de la comunicació, parlar amb la parella, amb els pares, amb els fills, ensenyar a  dialogar i comunicar­se bé, a gestionar emocions, a vegades tan dificil o tan fàcil...

Què volen uns pares per als seus fills? el millor de tot, la vostra felicitat. Lluiteu per la vostra Felicitat!

Us vull comentar un petit secret, una petita recepta per ser feliç!

Té diversos ingredients:  1 kg de records d’infantessa, 2 tasses de somriures, 1/2 kg d’esperança, 150 g de tendresa, 1 litre d'afecte, 3 paquets d'alegria, un pessic de bogeria, 10 kg  d’amor, 5 kg de paciència, 3 gots de comunicació.

Heu de netejar els record i afegir els somriures fins a formar una pasta suau i dolça, afegir les esperances i esperar que reposi fins que dobli la seva mida. Rentar amb aigua els paquets l’alegria i barrejar-lo amb tot l'afecte. A part incorporeu la paciència, una mica de bogeria i tota la tendresa. Tot plegat deixar-ho reposar amb tot l‛amor i Comunicació. I poseu-ho tot al forn... al forn del vostre cor. Per servir-ho al plat, no oblideu el toc final...que la felicitat és el viatge, no el destí.

NO hi ha millor moment per ser feliç que ara mateix!  Molt bon viatge. .. Els vostres pares i tots els aquí presents us desitgem molt bones vacances!!  www.centreguia.cat

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Lunes 03 Agosto 2020, 09:53