Rosa Mª Ibáñez

Psicòloga Clínica Infantil i Adolescent

Màster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i Balears amb el nº 8951.

Codirectora i membre fundador del Centre Psicopediàtric Guia.

Pertany al Cos Facultatiu de Centre Mèdic Teknon on dirigeix ​​l'equip de Psicologia Clínica de l'Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infantil i Adolescent).

Secretària de Comunicació de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la salut de Catalunya i Balears (2003/2007).

Membre numerari de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Membre del comitè científic del curs de postgrau "Curs d'Especialitats Pediàtriques" de Centre Mèdic Teknon.

Professora del Practicum del Màster Oficial en Psicologia General Sanitària de la Universitat de Barcelona.

Un regal sota l'arbre

Articles de premsa

"... els desitjos, si volem, es poden fer realitat sobretot si desitgem amb força que alguna cosa canviï en nosaltres..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1495

Data: 17 de desembre de 2015

El protagonista d'aquest conte es diu Martí i era un nen molt impulsiu. Aquesta característica li comportava problemes de relació amb els seus companys a l'escola. Una nit de Nadal va trobar junt amb els regals una petita pedra i va pensar que podia ser màgica.

El conte deia així:

"El Martí anava a l'escola i aprenia moltes coses, era un nen alegre i li agradava jugar molt al pati. Sovint jugava amb una pala i una galleda i tirava la sorra amunt sense mirar a on queia.

Un dia de sobte va veure que molestava els altres i es va posar molt trist, però ell sentia ganes de fer empentes i tirar la sorra enlaire. Va agafar la petita pedra màgica, la va acariciar i li va dir, tu m'ajudaràs! Va començar a fer un castell de sorra i de sobte va veure que tots s'apropaven i tornaven a voler jugar amb ell. Va pensar, he triat una bona solució.”

Com als contes, els desitjos, si volem, es poden fer realitat sobretot si desitgem amb força que alguna cosa canviï en nosaltres".

Per què no fer pensar, imaginar i demanar en forma de conte sota l'arbre?

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimecres 10 juny 2020, 07:35