Rosa Mª Ibáñez

Psicòloga Clínica Infantil i Adolescent

Màster en Psiquiatria i Psicologia Infanto-Juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i Balears amb el nº 8951.

Codirectora i membre fundador del Centre Psicopediàtric Guia.

Pertany al Cos Facultatiu de Centre Mèdic Teknon on dirigeix ​​l'equip de Psicologia Clínica de l'Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infantil i Adolescent).

Secretària de Comunicació de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la salut de Catalunya i Balears (2003/2007).

Membre numerari de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Membre del comitè científic del curs de postgrau "Curs d'Especialitats Pediàtriques" de Centre Mèdic Teknon.

Professora del Practicum del Màster Oficial en Psicologia General Sanitària de la Universitat de Barcelona.

Anem de colònies!

Articles de premsa

"...Una bona manera de planificar és fer una llista..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1525

Data: 14 de juliol de 2016

És important que vosaltres us feu la motxilla per saber què porteu i com està organitzada.

• Un aspecte important és pensar quants dies estareu fora: tants dies fora de casa = tantes mudes. Afegiu-hi mitjons de més i alguna roba interior més de recanvi.

• Una bona manera de planificar és fer una llista. Per ex., dos xandalls, cinc pantalons curts...També incloeu necesser: raspall de dents, dentífric, pinta, sabó, tovallola. I recordeu afegir el sac de dormir i la llanterna per als jocs de nit

• En la llista incloeu alguns diners.

• Aneu col.locant sobre el llit l'equipatge que us heu de dur i feu una repassada. Després, agrupeu-lo per dies i fiqueu-lo en bosses.

• Introduïu les coses seguint un ordre de dies. Utilitzeu les butxaques petites laterals per als coberts, mocadors de paper, llapis, gorra, etc. A l'espai central de la motxilla poseu a baix el sac de dormir i el calçat, a sobre poseu el pijama. El necesser podeu posar-lo entre la roba. La cantimplora podeu utilitzar-la per ocupar forats.

No oblideu el cangur per si plou.

• Porteu alguna roba d'abric, encara que sigui estiu, i repel.lent d'insectes, protector solar, dinar del primer dia, etc.

• Tot ha d'estar marcat amb el vostre nom i cognoms. Bones vacances!!!

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el divendres 21 febrer 2020, 15:06