Rosa Mª Ibáñez

Psicóloga Clínica Infantil y Adolescente

Máster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por la Universidad Autónoma de Barcelona.

Colegiada por el Colegio Oficial de Psicólogos de Cataluña y Baleares con el nº 8951.

Codirectora y miembro fundador del Centro Psicopediàtric Guia.

Pertenece al Cuerpo Facultativo de Centro Médico Teknon donde dirige el equipo de Psicología Clínica de l'Unitat de Paidopsiquiatría (Psiquiatría y Psicología Infantil y Adolescente).

Secretaria de Comunicación de la Sociedad Catalana de Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Academia de Ciencias Médicas y de la salud de Cataluña y Baleares (2003/2007).

Miembro numerario de la Sociedad Catalana de Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Academia de Ciencias Medicas y de la Salud de Cataluña y Baleares.

Miembro del comité científico del curso de postgrado "Curso de Especialidades Pediátricas" de Centro Médico Teknon.

Profesora del Practicum del Máster Oficial en Psicología General Sanitaria de la Universidad de Barcelona.

Anem de colònies!

Artículos de prensa

"...Una bona manera de planificar és fer una llista..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1525

Data: 14 de juliol de 2016

És important que vosaltres us feu la motxilla per saber què porteu i com està organitzada.

• Un aspecte important és pensar quants dies estareu fora: tants dies fora de casa = tantes mudes. Afegiu-hi mitjons de més i alguna roba interior més de recanvi.

• Una bona manera de planificar és fer una llista. Per ex., dos xandalls, cinc pantalons curts...També incloeu necesser: raspall de dents, dentífric, pinta, sabó, tovallola. I recordeu afegir el sac de dormir i la llanterna per als jocs de nit

• En la llista incloeu alguns diners.

• Aneu col.locant sobre el llit l'equipatge que us heu de dur i feu una repassada. Després, agrupeu-lo per dies i fiqueu-lo en bosses.

• Introduïu les coses seguint un ordre de dies. Utilitzeu les butxaques petites laterals per als coberts, mocadors de paper, llapis, gorra, etc. A l'espai central de la motxilla poseu a baix el sac de dormir i el calçat, a sobre poseu el pijama. El necesser podeu posar-lo entre la roba. La cantimplora podeu utilitzar-la per ocupar forats.

No oblideu el cangur per si plou.

• Porteu alguna roba d'abric, encara que sigui estiu, i repel.lent d'insectes, protector solar, dinar del primer dia, etc.

• Tot ha d'estar marcat amb el vostre nom i cognoms. Bones vacances!!!

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Viernes 21 Febrero 2020, 15:06