Rosa Mª Ibáñez

Psicóloga Clínica Infantil y Adolescente

Máster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por la Universidad Autónoma de Barcelona.

Colegiada por el Colegio Oficial de Psicólogos de Cataluña y Baleares con el nº 8951.

Codirectora y miembro fundador del Centro Psicopediàtric Guia.

Pertenece al Cuerpo Facultativo de Centro Médico Teknon donde dirige el equipo de Psicología Clínica de l'Unitat de Paidopsiquiatría (Psiquiatría y Psicología Infantil y Adolescente).

Secretaria de Comunicación de la Sociedad Catalana de Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Academia de Ciencias Médicas y de la salud de Cataluña y Baleares (2003/2007).

Miembro numerario de la Sociedad Catalana de Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Academia de Ciencias Medicas y de la Salud de Cataluña y Baleares.

Miembro del comité científico del curso de postgrado "Curso de Especialidades Pediátricas" de Centro Médico Teknon.

Profesora del Practicum del Máster Oficial en Psicología General Sanitaria de la Universidad de Barcelona.

Podria tenir TDAH, dislèxia, ansietat, TEA

Artículos de prensa

"...les afectacions dels trastorns psicològics oscil•len entre el 2% i el 10% en edat adolescent...."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1557

Data: 28 de febrer de 2017

Segons l'OMS Organització Mundial de la Salut, les afectacions dels trastorns psicològics oscil•len entre el 2% i el 10% en edat adolescent. Entenem com a senyals d'alarma aquells signes o símptomes o conjunt de manifestacions que, si apareixen a una determinada edat i depenent de la freqüència, ens fan pensar en un possible trastorn. En aquest punt de sospita per part dels pares aconsellem consultar el nostre web "Psico-GUIA"; una explicació dels diferents trastorns i senyals d'alarma durant la primera infància, etapa escolar i adolescència ens pot orientar sobre els nostres dubtes.

El nostre equip és interdisciplinari i està especialitzat a diagnosticar i tractar. A aquesta conclusió hem arribat després d'atendre a gairebé 12.000 nens i adolescents. Des d'un punt de vista clínic es pot veure que si s'actua a temps els resultats solen ser molt més satisfactoris, i s'ofereixen unes pautes i orientacions amb què es poden aconseguir notables millores. El futur dels nostres fills passa pel que a vegades decidim els seus pares i orientar-los i ajudar-los a aquestes edats és molt més freqüent del que pensem.

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Viernes 21 Febrero 2020, 15:06