Rosa Mª Ibáñez

Psicóloga Clínica Infantil y Adolescente

Máster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por la Universidad Autónoma de Barcelona.

Colegiada por el Colegio Oficial de Psicólogos de Cataluña y Baleares con el nº 8951.

Codirectora y miembro fundador del Centro Psicopediàtric Guia.

Pertenece al Cuerpo Facultativo de Centro Médico Teknon donde dirige el equipo de Psicología Clínica de l'Unitat de Paidopsiquiatría (Psiquiatría y Psicología Infantil y Adolescente).

Secretaria de Comunicación de la Sociedad Catalana de Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Academia de Ciencias Médicas y de la salud de Cataluña y Baleares (2003/2007).

Miembro numerario de la Sociedad Catalana de Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Academia de Ciencias Medicas y de la Salud de Cataluña y Baleares.

Miembro del comité científico del curso de postgrado "Curso de Especialidades Pediátricas" de Centro Médico Teknon.

Profesora del Practicum del Máster Oficial en Psicología General Sanitaria de la Universidad de Barcelona.

TDAH i qualitat de vida

Artículos de prensa

"...cada vegada va en augment l'interès per millorar la qualitat de vida en l'àmbit de la infància i adolescència..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1587

Data: 4 d'octubre de 2017

 

Cada vegada va en augment l'interès per millorar la qualitat de vida en l'àmbit de la infància i adolescència. Altres països estan fent esforços considerables per difondre la importància de tenir-ho en compte. El "Center for Developmental and Learning del Kennedy Krieger Institute" presta servei a nens i adolescents des de 2 a 21 anys que tenen trastorns conductuals i de desenvolupament neurològic com Síndrome d'Asperger, TEA, Trastorn per Dèficit d'Atenció, Dislèxia, Trastorns de l'aprenentatge, així com Trastorns de la parla i de la comunicació. Així mateix crea sorpresa veure com els seus vídeos fan referència a la idea del sistema que necessiten, "The System we need”,  per ajudar a les famílies, pares i fills a avançar i a superar aquests handicaps maduratius per portar a terme una millor qualitat de vida, tant en l'àmbit escolar com familiar i social. A la propera "VII Jornada TDAH i qualitat de vida" que es celebrarà el proper dissabte 28 d'octubre, es presentaran els avenços i la forma en què s'actua en altres països més desenvolupats en educació d'aquestes dificultats ja des de fa uns anys i els satisfactoris resultats que es van obtenint amb notables avantatges educatius. 

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Miércoles 10 Junio 2020, 07:35